Sivut

maanantai 6. huhtikuuta 2009

päivät menee siivillä.

Jos minusta jo nyt tuntuu siltä, että päivät menee siivillä, niin kysykääpä uudelleen kesällä - vastaan että ne lentää concorde vauhtia. Edellisen kerran kirjotin päivää ennen ko Rilla saapu, nyt ollaan hengailtu kimpassa jo kolme yötä.

Ensimmäinen yö meni levottomasti, piippailtiin silloin tällöin ja oli pissahätäkin yllättänyt kesken yön. Onneksi asunnossa on sen verran liukkaat lattiat, että sanomalehdelle on mukavampi pissiä. Toinen yö meni huomattavasti paremmin, nukuttiin molemmat kuin tukit, eikä herättykään vasta kuin yhdeksän aikoihin. Yhtään mitään ei ollut tällä kertaa tullut edes sanomalehdelle. Kolmas yö oliki sitte näiden kahden välimuoto. Sanomalehti oli märkänä, mutta yöllä ei oltu levottomia. Kiltisti lapsi jaksaa oottaa siihen, että herään. Ei piippaa enää sen toivossa.

Ulkoiltu on paljon. Välillä mennään hihnassa, joka on Rillan mielestä ihan tylsää ja välillä mennään villeinä ja vapaana. Silloin juostaan hepulirinkiä pihan pensaiden ympärillä. Kovasti neitiä tuntuu kiinnostavan kaikenlaiset pensaat ja taimikot, samoin kun risut. Ollaan muita koiria tavattu lenkeillä. Naapuritalossa asuu iso, valkoinen ja pitkäkarvainen Pyry, lenkillä tavattiin saksanpaimenkoira Rolle. Myöskin isän työkoira Zorro kävi haistelemassa kaupunkituulia ja sai rökityksen Rillalta. Pääsiäistä odotellessa, saa nähdä kuinka väsynyt koira lähtee muutaman päivän kotona olon jälkeen mukaan. Siellä onneksi on lääniä ja kavereita, joiden kanssa juosta.

Meillä nukutaan paljon. Mutta niinhän sen pitää mennäkin. Nytkin tirsaillaan eika päikkäreitä. Täytyy kohtapuoliin herätellä lapsi ja lähtä riekkumaan ylös: Rilla jää tunniksi yksin kotiin, kun minun pitää mennä käymään koululla. Pienet yksinolot on menny hyvin, parhaiten ne sujuu ko väsyttää jo valmiiksi, niin voi vaan ummistaa silmät ja olenki jo takas kotona. :)

Pääsiäistä ootellaan kovasti. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti