Sivut

tiistai 14. huhtikuuta 2009

kotona taas.

Pääsiäinen oli ja meni. Oltiin pohjosessa Rillan kanssa neljä päivää. Ohjelmassa oli paljon ulkoilua, pilkkikisat, pääsiäiskoristeiden tuhoamista ja Zorron kiusaamista. Tein neitille kaks jälkeä. Hienosti ajo ne läpi, vähän vain tarvi toppuutella, että muistetaan kaikki askeleet ottaa. Kesän jälkikurssia innolla ootellaan. :)

Pietu meinasi, että Rilla olis kasvamisen lisäksi myös rauhottunu. Epäilen kyllä, se vain on nyt niin väsyny Zorron kanssa riekkumisesta. Kyllä siinä vielä virtaa riittää, kunhan saadaan akut taas täyteen. Mutta kasvamisen voin allekirjoittaa, kilo oli neitille tullu viikossa lisää. Jalkojaki tuolla makkaralla alkaa jo olla.

Sisäsiistejä osataan melkein jo olla. Ulos pyydetään jos mie en heti hoksaa sen kanssa lähteä ja alkaa olla jo kiire. Öisin ei tule sisälle enää mitään, tänäänki maltto nukkua ja antaa meidän nukkua yheksään asti. Vanhempien luona kun oltiin niin ensimmäiset vinkumiset tuli aina kuuden aikana. Nyt ei kuulunu pihaustakaan koko yönä.

Oma väsymys alkaa pikkuhiljaa kadota, helpottaa kun päästiin kotiin Ouluun takasi ja saadaan tehdä asiat meidän tavalla ja meidän rutiineilla. Ensi viikonloppuna mennään taas käväsemään mutka Pellossa, mutta ollaan vain yksi yö.

Ehkä tuosta vielä koira tulee. Hyvätapainen ja viksu semmonen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti