Sivut

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Tulospäivitys

Normaali arki on taas ollu niin kiireistä niin ehittiin Pellon kisojen jälkeen käydä jo OKK:n kisoissa Oulussa, enkä saanu tuloksia tässä välissä päiviteltyä.

Pääsiäiskisoista siis tuomisena eka radalta 5 virhepistettä ja yliaikaa 5,03 s. Ei paljon porokoiraa kiinnostanu. Toinen rata meni sitte ihan häneksi. Neljäntenä (vai viidentenä) olleet kepit Rilla suoritti väärällä välityksellä, enkä korjannu, joten hylkyhän siitä tuli. Yritettiin jatkaa "kisanomaisesti" rata loppuun, mutta ei. Tyyppi rupesi kattelemaan maisemia. Kotikisoista ei siis mainetta ja kunniaa herunu onneksi muillekaan, sillä ekaradalla oltiin sijoituksessa toisia.

Toisen radan vaimeuteen saatto aavistuksen vaikuttaa se, että Rilla oli keinotellu ittensä takakontissa olevasta häkistä pois ja syöny siinä pahimpaan nälkäänsä possunkorvia pussillisen. Tai jos tarkkoja ollaan niin yhtä vajaan. Pikkusen vissiin maha siinä paino, kun yritettiin vauhdikkaasti mennä.

OKK:n kisoissa tehtiin tänään viiminen ykkösistä vaadittava nolla. Sijoitus oli kolmas ja ihanneaika alittu muutamalla sekunnilla. Toisella radalla korkattiin agiura kakkosissa, puhdas rata, mutta useampi sekuntti yliaikaa. Vauhti hiipuu ihan älyttömästi aina sinne toiselle radalle.

Jo ennen OKK:n kisoja olin päättäny, että nyt ollaan pitempään kisatauolla. Koitetaan hakea vauhtia esim. keppeihin. Tämänpäivänen toinen rata kyllä osotti sen, että ihanneajat kakkosissa alkaa olla niin kovat, että Rillaki saa pistellä menemään ihan hyvällä tahilla, jos aikoo kärkikahinoissa olla mukana. Katellaan sitte kesälle kisoja, onneksi niitä kumminki Pohjois-Suomessa ihan hyvästi on.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti