Sivut

torstai 21. maaliskuuta 2013

Koska ilmeisesti tykkään hakata päätä seihnään...

Ilmotin meät Pääsiäiskisoihin Pelloon. Kahelle radalle.

Active Dogsin kisat viime viikonloppuna ei menny niinko Strömsössä. Eka radalla oli tosi hyvä vauhti ja nättiä menoa, mutta ryssin sen ite. Putken jälkeen oli tosi helpossa kulmassa kepit, ja olis menny ilman muuta mitään muttia, mutta. Rillalla oliki vauhtia pikkusen liikaa, joten kepeiltä tuli kielto. En rytmittäny putken jälkeen oikein. Niitä uudelleen ottaessa sitte tehtiin pari sekuntia yli aikaa. Kaikkinensa vauhti olis saanu olla parempi, mutta eka radalla tekeminen siis reipasta, jos ohjaaja olis ollu taitavampi.

Toisella radalla pientä porokoiraa ei sitte enää kinostanu ollenkaan. Eka virhe tuli jo neljäntenä esteenä olleelta puomilta, jonka ylösnousukontaktit, tai siis niitä ei ollu. Radalla oli myös rengas, jota ei milhään olis kehannu suorittaa oikein. No kerran ko haettiin vauhtia ja otettiin uudelleen, niin menihän se. Loppurata oliki semmosta höntsäilyä, "eipä tässä mithään hoppua ole". Loppuun mentiin kumminki ekalla hylsyllä ikinä.

Mutta koska me ei tästä lannistuta, niin ilmotin meät kahdelle agiradalle Pelloon ens viikolle. Lauantaina mietin, että ilmotanko ollenkaan. Maanataina treeneissä mutisin yhdestä radasta, jos ollenkaan. Nyt sitte ilmotin kahdelle radalle. No, kannatuksen vuoksi. Tehdään huomenna hallivuorolla vauhtiharjotuksia ja maanantainaki palkkaillaan reippaasti niin eiköhän se agility taas kivaa ole.

Saldona siis lauantailta: A-rata 5 vp ja yliaikaa 2,33, B-rata HYL.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti