Sivut

maanantai 23. huhtikuuta 2012

syttymistä

Tänään oli jälleen agitreenit. Viikon tauon jälkeen ja nyt alkaa tämä säännöllisyys jo näkyä. Hyvä tahti pysy päällä koko treenin ajan. Tällä kertaa ratana oli seuraavaa:


Aika hyvää kieputusta siis. Kepit meni yllättävän hyvin. Viimisellä kerralla kun otettiin koko rata kerralla saatiin ne hyvin onnistuneesti menemään, mutta sitä ennen oltiinki otettu niitä irrallisena.

Hypyt 9 ja 10 tuotti ongelmia, sillä ite asemoiduin väärin ja takaakierto oli hankala. Keinua piti myös muutaman kerran äkseerata, kun Rilla meinasi heittää kesken pois. Rillalla pysyy tsemppi hyvänä jos mie jaksan juosta ja yllyttää sitä koko ajan. Samoin putket pitää ottaa tosi tarkasti, sillä varsinki viimisillä kerroilla jää helposti hengailemaan vain putken suulle, eikä mene perille asti. Mutta mitä enempi ite juoksen ja hihkun niin sitä lujempaa (ja äänekkäämmin) Rillaki kulkee. :)

Töiden takia meillä vaihtuu nyt treeniryhmä, harmi sinänsä. Tuo missä nyt ollaan muutaman kerran treenattu on ollu kyllä kiva. 17.5. TOKO:on lähti myös ilmo. Pitää taas motivoitua viilaamaan liikkeet kuntoon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti