Sivut

tiistai 17. huhtikuuta 2012

pääsiäistä ja agilityä

Pääsiäisloma vietettiin osittain kaupungissa osittain Pellossa. Sunnuntaiaamuna hypättiin aamujunaan ja suunnaksi otettiin tietenki Pello. Heti jo sunnuntaina ohjelmassa oli ulkoilua - lähdettiin mökille, Nuasjärvelle pilkille. Rilla oli mukana ja tehtävänä oli huolehtia jään päälle saatujen kalojen nopeasta (mutta kivuliaasta) kuolemasta. Iloisesti ahvenilla leikkien ja kuivaalihaa kerjäten meni siis sunnuntai.


Maanantaina käytiin hiihtämässä samoin tiistaina ja illasta otettiinkin suunnaksi Oulu. Viime sunnutaina käytiin parkkistreeneissä lappalaiskoiraporukalla. Hyvät, lyhyet treenit saatiin aikaseksi, eikä ne alokasluokan liikkeet ole mihinkään muistista kadonneet. Odotellaan vielä varmistusta 5.5. tokosta täällä Oulussa, mutta kesän aikana olisi siis tarkoitus se ensimmäinen koulutustunnus kerätä kasaan. 

Agilityä tehtiin pitkänäperjantaina, kun käytiin Anninan ja Hipun kanssa lappalaisvuorolla treenaamassa. Otin lyhyitä pätkiä palkalla ja jonkinverran keppejä. Kepit saatiin menemään ilman hihnaohjausta jo vauhdikkaasti ja hyvällä tekniikallakin.

Palkkaus lyhyiden suoritusten jälkeen näkyikin eilisissä treeneissä hyvänä vauhtina. Tällä kertaa vauhti ei hiipunut lopputuntia kohden vaan pysyi hyvänä koko treenikerran ajan. Ratana oli tällä kertaa tämmöistä kieputusta:

Keinu oli hyvä ja vauhdikas, oikein kiihdytti sitä kohti mentäessä. Kepeillä taas vauhti hiipui. Hihnassa tehtynä oli ihan ok, mutta ilman hihnaa hiipi vain. Niihin siis tarvitaan vielä varmuutta. Muuten meni kyllä oikein hyvin. Edelleen vain ongelmana Sannin läsnäolo. Rilla keskittyy tosi paljon siihen. Kivaa oli, kyllä tämä vielä tästä. Pellossa onki joulukuun alussa agikisat, jos sitä viimeistään siellä sitte starttais... :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti