Sivut

tiistai 5. toukokuuta 2009

yhtä tyhjän kanssa.

Yritin muokata tämän blogin asetuksia niin, että nuo otsikot näkyis muutenki ko vetämällä hiiren osotin niihin päälle, mutta ei. En vain osaa. Pittää huomenna perehtyä asiaan paremmin.
Pitäis reeneihin olla lähössä vartin päästä. Rilla jää kotia nukkumaan siksi aikaa ko menen käymään ryskäämässä.

Käytiin tänään eläinlääkärillä. Ekat rokotuset käytiin hakemassa, Rilla ei varmaan edes tajunnu, että neula pistettiin ihon alle. Lääkäri samalla katto korvat ja silmät- kaikki ok. Samoin sydämessä ei ole sivuääniä, joten senki puolesta kaikki ok.

Saaraaki nähtiin pikasesti. Se toi meille valjaat, jotta Rilla tottus niihinki ja haukunestopannan. Täytyy vain huomenna käyttää se mustissa ja mirrissä, että siihen sais uuen patterin. Rilla on kasvanu hurjasti. Jykevöityny. Samoin äänenkäyttö on lisääntyny joten siksi pyysin pantaa lainaan. Lähinnä haluaisin sillä kitkeä siltä sen "mua vituttaa" -haukun ja toisille koirille rähinän pois. Saa nähä miten käy. Sisäsiistejä ollaan. Ulos vinkuu, eikä sisälle ole tehny tosiaan pitkään aikaan mitään.

Mitenköhän me mennään näissä asioissa takapakkia sitte ko muutetaan?Välttämättä ei ollenkaan, mutta voihan se olla, että niinki käy. Helpottaa päästä sinne, jotenki ahistaa asua tässä kämpässä Rillan kanssa. Enää kolme viikkoa niin sitte muutetaan.

Nyt alan riipomaan kamoja päälle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti