Sivut

lauantai 5. helmikuuta 2011

vuosi pakettiin

Ihan ensimmäisenä pitää onnitella kaikkia muitakin Kirjokannen Ruuneperi-pentueen karvakorvia: kakarat täyttää tänään jo 2 vuotta!

Näin kaksvuotissynttäreiden kunniaksi on hyvä vähän laittaa viime vuotta pakettiin ja mietiskellä tulevaa. Viime vuoden aluevaltaushan meille oli agility. Keväällä käytiin alkeiskurssi ja syksy sitten jatkettiin jatkokurssilla. Molemmat, sekä mie että koira nautitaan lajista, ja sitä kyllä tullaan jatkamaan.

Tokossa ei sitä ensimmäistä koetta saatu aikaseksi, vaikka kovat puheet siittä oli. Yksinkertaisesti ei vain aika riittänyt siihen, että olisin jonkun viikonlopun kokeelle "uhrannut" ja viilannut liikkeet loppuun asti. Periaatteessahan Rilla alokasluokan liikkeet osaa, ainakin vähän sinnepäin-mentaliteetilla. Mutta onhan meillä tässä vielä aikaa. Josko siis 2011 saataisi ensimmäinen virallinen startti, tuli se sitten tokossa tai agissa.

Pk-jälkeä tehtiin myös kesällä jonkin verran, lähinnä esineruutua aloteltiin, mutta sekin vain omaksi iloksi ja leikin varjolla, ilman sen kummempaa ajatusta. Jos omat opinnot menee kuten suunnitelma olisi, tullaan me Rillan kanssa olemaan kaksi kuukautta Inarissa, joten siellä agiesteiden puuttuessa meillä on aikaa hioa jälkeä taas kuntoon. Ensi kesälle suunnitellaan myös uutta vaellusta, tällä kertaa suuntana Utsjoki-Kevo.

Kaikista tärkein nyt kuitenkin on edessä jo viikon päästä. Rilla on tammikuun lopussa muuttanut Haukiputaalle ja kasvattelee siellä mahaansa. Ystävänpäiväpentuja olisi luvassa, joten vielä viikkonen jännitetään. Rilla palailee kotiinsa sitten maaliskuun lopulla, minkä jälkeen aloitellaan pikkuhiljaa kunnon kohotuksella.

Rillan odotusaikaa ja pentueen muuta elämää pystyy seuraamaan Iltahämyn blogista http://iltahamyn.vuodatus.net ja myöskin Saara kirjoittelee pentuprojektista koirat.comin blogia http://www.koirat.com/blogit/iltah%C3%A4myn+pentuprojekti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti