Sivut

perjantai 7. elokuuta 2009

näytelmiä.

Aina ilmeisesti pittää todeta tähän blogitekstin alkuun, että taas on menny vaikka kuinka pitkän aikaa ennen ko kirjotan. Aika kuluu turhan nopeasti. Töitä ko tekee päivät niin sitä ei hirveästi tee iltaisin mieli istua sisällä, mutta nyt istun alas ja päivittelen tätä.

Rillalla oli oikein hyvin menny hoitoviikonloppu Saaran luona. Saara oli opettanu Rillalle seisomista pyynnöstä. Myöski neiti osaa nyt hienosti odottaa, että saa luvan mennä ovesta ulos lähdettäessä ja hypätä autosta pois. Vähän vaikea itsellä tuota autoasiaa opettaa kun ei sellaista omista. Mutta Saaralle tosi iso kiitos näistä. Täytyy viedä toistekin Rilla sinne leirikouluun. :)

Rilla on myös avannut oman näyttelyuransa. Viime lauantaina oltiin katsomassa Kiimingin ryhmänäyttelyssä kuinka Kita-iskä esiintyi hienosti ja pokkasi toisen sertinsä. Sunnuntaina käytiin sitten Toppilassa Oulun ongelmakoirakouluttajien tms. järjestämässä Match Showssa. Rilla oli isojen pentujen sinisten kolmas, eli hienosti meni näin eka näyttelyksi. Seisominen meni nätisti, kiitos Saaran opetuksen. Juoksemiset, joita ei oltu harjoiteltu juuri ollenkaan samoin. Varsin ylpeä olen Rillan esiintymisestä sitten sinisten kehässä, jossa oli seitsemän koiraa. Neiti jaksoi silti keskittyä minuun.

Nyt on edessä työputki. Mulla on kuusi päivää töitä ja sen jälkeen lähdetään viideksi päiväksi kotiin. Pääsee Rilla mukaan mustikkametsään. Muutosta Rilla ei ole ottanut mitään paineita. Koti on jo koti, ja edelleen yöksi kaivaudutaan sängyn alle. Ollaan löydetty kiva lenkkipolku tuosta ihan vierestä, jossa uskallan päästää Rillan irti. Samalla on voitu harjotella luoksetuloa, mikä alkaa olla jo varma kutsusta. Toisten koirien ohittaminen meillä on edelleen ongelmana, varsinkin silloin kun mulla on vain "huonoja" makupaloja mukana.

Huomenna on aikainen herätys, meidän pitää olla töissä jo yhdeksältä, joten taidanpa lähteä Rillan perässä tuonne makuuhuoneen puolelle. Rilla sinne jo hetki sitten könysi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti